Handels betingelser
Startside Op Links Nyheds mail Handels betingelser Kontakt Ris & Ros Indholdsfortegnelse

Foreløbige Handels betingelser

1. Levering:
Alle varer sendes med Post Danmark. Lagervarer sendes altid samme dag som vi modtager betalingen. Hvis det leverede ikke svarer til det lovede har du 14 dages returret.  Bliver vi ikke kontaktet indenfor rimelig tid, betragtes ordren som korrekt leveret.

Alle varer sendes i pudekuvert (pris 4 kr.) eller som pakke.

2. Reklamationsret:
Med mindre andet er aftalt, er der 14 dages reklamationsret på produkter købt hos os.

3. Returnering af varer (Fortydelsesret):
Vare kan returneres inden 14 dage fra varens modtagelse. Der vil efterfølgende inden for fem arbejdsdag blive lavet en bankoverførsel pålydende tilgodehavendet minus fragt. Hvis en vare modtages i forringet kvalitet frafalder returretten. Er De usikker på noget omkring returret, så skriv til os. Varer sendt tilbage til os pr efterkrav, vil blive nægtet modtaget. Det er muligt enten at aflevere varen på Dancoins adresse eller sende varen til os.

4. Emballering:
Hvis De på nogen måde er i tvivl om, hvordan en vare skal emballeres korrekt, så kontakt os inden De sender varen.

5. Ansvarsbegrænsning og forbehold:
Der tages forbehold for prisstigninger, force majeure, udsolgte/udgåede varer og tastefejl. Ingen af disse forbehold kan dog tilsidesætte dansk købelov. Desuden må nævnes, at billedet af mønter i en almindelig kvalitet 1 eller 1+ ikke nødvendigvis er den mønt, der sælges, men en mønt at tilsvarende kvalitet. Grundet de svingende priser på råvarer tages der forbehold for stigninger i såvel sølv- som guldpriserne. Man kan derfor ikke altid regne med priserne på hjemmesiden. Mønter sælges som udgangspunkt aldrig billigere end dagens gældende metalpriser.

6. Alder:
Ved bestilling af varer/tilbud bekræfter man, at man er 18 år eller derover.

7. Guld og sølvmønter:

Da guld og sølvpriserne svinger meget sælger vi aldrig mønter under dagens metalværdi.